Evenement

Op zondag 11 juni 2017 vond de elfde editie van Ladiesrun Rotterdam plaats vanaf Ahoy Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen kent drie afstanden; 5 km, 7,5 km en 10 km Loop Rotterdam, gepresenteerd door Garmin. 

De Ladiesrun Rotterdam is bij uitstek het sportieve uitje voor jou en jouw vriendinnen, zussen, moeder of collega's. Het gaat niet om winnen, maar lopen voor Pink Ribbon of voor jouw eigen doel. Het mooie aan dit loopevent is dat iedereen kan meedoen, dus ook jij. Maar de Ladiesrun Rotterdam is meer dan lopen alleen. Het is een lifestyle event waar je bij geweest moet zijn. Ahoy Rotterdam is namelijk hét trefpunt om voor en na het lopen gezellig samen te komen met andere loopsters én natuurlijk je eigen fans.

Steun Pink Ribbon

De loopsters konden met hun deelname aan de Ladiesrun Rotterdam ook Stichting Pink Ribbon steunen. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Bij jouw inschrijving kun je een donatie doen en/of je kunt jouw deelname op het speciale actieplatform laten sponsoren.

Business Runs: hardlopen met je collega's

Tijdens de Ladiesrun Rotterdam was er voor de bedrijven een aparte competitie.

Bekijk de aftermovie van 2016. Aftermovie 2017 is coming soon.

Sky Radio AA Drink Garmin RTV Rijnmond Pink Ribbon