Kom je ook helpen tijdens de Ladiesrun Rotterdam?

Op zondag 11 juni 2017 vindt de 11e editie van de Ladiesrun Rotterdam plaats in en rondom Ahoy Rotterdam. Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers wordt deze editie een groot succes en een waanzinnig leuk feest!

Vwl 1

 

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een Rotterdams hardloopevenement waarbij gezelligheid voorop staat! Dat is wat wij je willen bieden tijdens de Ladiesrun Rotterdam. Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de vele deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank en natuurlijk het uitdelen van die welverdiende medailles.
  • Medewerker accommodatie:  Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van drinken worden voorzien. Gedurende de loop deel je water en AA Drink uit aan alle deelnemers.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers. Kies je voor dit onderdeel, dan krijg je vanuit de organisatie een online cursus aangeboden die je dient te volbrengen. Dit certificaat is na het volbrengen één jaar geldig en eventueel ook bij andere evenementen ingezet kan worden. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Ladiesrun Rotterdam, maar welke functie past nu het beste bij je? Bij vrijwilligerstaken vind je alle informatie hierover. 

Waarom is het zo leuk om als vrijwilliger bij de Ladiesrun Rotterdam te werken?

  • Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig Rotterdams evenement.
  • Je krijgt een uniek crew shirt van de Ladiesrun Rotterdam.
  • Je krijgt een lunchpakket en gedurende de hele evenementendag is er koffie/thee/limonade beschikbaar.

Ook als vrijwilliger aan de slag?

Inmiddels zijn er voldoende aanmelding voor vrijwilligers tijdens de Ladiesrun Rotterdam 2017. Heb je interesse om ons bij een ander sportevenement te komen helpen? Meld je dan aan via het online aanmeldformulier. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Mariska Kavelaar via: vrijwilligers@like2run.nl

Vwl 2

Sky Radio AA Drink Garmin RTV Rijnmond Pink Ribbon