Info


5 KM

De 5 km was afgelopen jaar de populairste afstand van de Ladiesrun Rotterdam. Word dit ook jouw afstand?

7,5 KM

Is de 10 km (nog) een brug te ver? Dan is de 7,5 km wellicht iets voor jou.


10 KM

Heb je al aan je conditie gewerkt en wil je een langere afstand lopen? Dan is de 10 km wellicht een mooi doel!

Business Run

5 km/ 7,5 km/ 10 km

Leuke collega's? Doe mee aan de Business Run! Je kunt je al inschrijven vanaf 2 personen.


Parcoursen


Goede doel Pink Ribbon

Sommige ladies doen mee als motivatie om te blijven lopen, anderen hebben als doel een sportief dagje uit met vriendinnen. Maar wat je reden ook is, over één ding zijn we het allemaal eens. Wij komen in actie voor Pink Ribbon. Wij gaan lopen voor een langer en beter leven voor iedere (ex)borstkankerpatiënt. Doe jij ook mee? Doneer een bedrag bij je inschrijving op maak je eigen actiepagina aan!

Kom ook in actie!
Pink Ribbon

Programma


Ladies Fair

Het Zuiderpark wordt tijdens de Ladiesrun Rotterdam geheel omgebouwd tot festivalterrein. Hier vindt de warming-up plaats, kun je gemasseerd worden, staan diverse leuke stands en foodrucks en zorgt een DJ voor de swingende beats. Interesse om ook met een stand aanwezig te zijn op de Ladies Fair? Vul het contactformulier in.

Mail ons

Kom jij helpen?

Wij kunnen jou een superleuke ervaring bieden bij een Rotterdamse loopbelevenis waarbij gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken weten en die de organisatie die dag graag willen helpen. Wil jij aan de slag en een sportevenement van heel dichtbij meemaken? Bekijk de spelregels eerst en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn!

Meer informatie
Vrijwilligers