Anitaladies

Maak kennis met Anita én de #anitaladies

Het lingeriemerk Anita biedt een uitgebreide collectie voor sportieve vrouwen [Anita Active], vrouwen die te maken hebben met borstoperaties [Anita Care], de vrouw met curves [Anita Comfort], zwangere vrouwen [Anita Maternity] én de vrouw die houdt van luxe en comfort [Rosa Faia].

Anita Active is tijdens de Ladiesrun Rotterdam aanwezig. Maak als hardloper kennis met de musthaves voor jouw borsten!


Waarom jij een Anita Active sportbeha zou moeten dragen tijdens de Ladiesrun?

Tijdens het hardlopen is het naast het dragen van goede schoenen en sportkleding heel belangrijk om een passende en betrouwbare sportbeha te dragen. Een goede sportbeha voorkomt namelijk dat de borst teveel bounced tijdens het sporten. Door de beweging van de borst komt er te veel druk en rek op banden en weefsel, wat er voor kan zorgen dat de borsten op den duur gaan hangen. Bij hardlopen wordt de borst blootgesteld aan extreme belastingen - per stap beweegt de borst ca. 9 centimeter op en neer. Deze ongewenste bewegingen worden door een optimaal zittende sportbeha tot 78% gereduceerd. Ook striae-vorming kan door een sportbeha met te weinig ondersteuning ontstaan. Om nog maar niet te spreken over het pijnlijke gevoel.

Ontdek alles over de Anita Active sportbeha’s en welke sportbeha voor jou het meest geschikt is via Anita.com óf kom tijdens de Ladiesrun langs bij onze stand. Op het festivalterrein zijn onze experts aanwezig en zij kunnen helpen jou in een personal fitting helpen met het kiezen van de juiste sportbeha.


Maak kennis met onze #anitaladies

Tijdens de Ladiesrun rennen 25 #anitaladies mee in het Zuiderpark. Volg onze sportievelingen via #anitaladies. Mocht jijzelf op zondag 10 juni niet kunnen meelopen, maar wel deze dames willen aanmoedigen. Meld je dan aan voor hét Anita-aanmoedingsteam via anita.nl@anita.net.


Femke de Jager

Linda de Klijn

Stephanie van Os

Rochelle Schaepkens


Frouke Poot

Saskia Uit den Bogaard

Stans den Hartog Jager

Nicole Vorderman


Karen Marcus

Dinie Ras

Deborah van den Berg

Jacolien Ruizendaal


Sjoukje van den Boom

Janneke Poort

Shiva Zanoli

Mirjam Wissink


Roxi Huigen

Scarlet

Eleni Hoefsloot

Joyce Pots


Inge Pouw

Esther Prijs

Tamara den Hartog

Simone Hage


Marlenne Karmo