Nieuws

Het zit er weer op

Wat was het een onwijs leuke dag en wat hebben we genoten van de 12e Ladiesrun Rotterdam, de eerste festivaleditie. Het prachtige Zuiderpark leende zich uitstekend als festivalterrein en als decor voor het parcours. Het was een heerlijke lentedag met zonnige perioden en dat maakte het loopfeest nog sfeervoller. Wil je nog even nagenieten van deze editie? We hebben een speciale pagina gemaakt met de uitslagen, de foto's, de aftermovie en het onlinemagazine. We zien jullie graag weer terug in 2019!

 

 

 

Nagenieten

Ontzettend bedankt namens Pink Ribbon

Willemijn van den Berg en Denise Grooters van Pink Ribbon ontvingen uit handen van de organisatie een cheque met een voorlopig bedrag van maar liefst € 45.897,-. Nog niet eerder is door de deelneemsters van de Ladiesrun Rotterdam zoveel geld bijeengebracht, chapeau ladies! Het bedrag zal de komende week nog hoger worden, doordat de actiepagina nog doorloopt met donaties en er komt nog een bijdrage vanuit de verkoop van de merchandise vanuit de Pink Ribbon stand bij.

 

 

Pink Ribbon

Jouw startnummer is onderweg

De startnummers zijn per post verzonden. Deze kun je dus een dezer dagen in de brievenbus verwachten. Mocht jij jouw startnummer onverhoopt niet hebben ontvangen, meld je dan op zondag 10 juni tijdig (ca. 1 uur voor de start van jouw afstand) bij de helpdesk in het Zuiderpark. Let op! Heb jij je ingeschreven na 15 mei, dan wordt jouw startnummer niet opgestuurd, maar ligt deze voor je klaar bij de helpdesk in het Zuiderpark (op vertoon van de bevestigingsmail).

Heb jij je nog niet ingeschreven, maar wil je wel graag meelopen? Inschrijven kan nog tot en met een uur voor de start op zondag!

Ja ik wil mij nog inschrijven!

Na inspanning volgt ontspanning

Geniet jij ook zo van een dagje Wellness? Dan hebben wij goed nieuws, want alle deelneemsters aan de Ladiesrun Rotterdam krijgen een dagje ontspanning cadeau! Als beloning voor jouw prestatie ontvang jij na de Ladiesrun Rotterdam een activatiecode van Dagje Wellness om lekker te kunnen genieten en jezelf weer helemaal op te laden. Heb jij je nog niet ingeschreven voor de Ladiesrun Rotterdam, gelijk even doen, want zo'n voordeeltje wil je toch niet mislopen!

Schrijf je in!
Dagje Wellness cadeau

Training #anitaladies in voorbereiding op de #ladiesrun010

Zondag 20 mei hebben 50 Lucky ladies in het Zuiderpark getraind in voorbereiding op de Ladiesrun Rotterdam. 25 dames waren al ambassadeur van het lingeriemerk en de andere 25 plekken werden ingevuld door winnaressen van de actie die de Ladiesrun Rotterdam op social media had uitgezet. Eerst mochten de dames een supermooie sport BH in ontvangst nemen van sponsor Anita en daarna hebben zij onder leiding van trainers Frido en Conny looptraining en loopscholing gehad. Na afloop kreeg iedereen nog een goedgevulde goodybag mee naar huis. Wil je de foto's zien van deze zonnige zondagochtend? Klik hier voor het fotoalbum.  


Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel

Ladiesrun Rotterdam heeft er voor het elfde jaar voor gekozen Stichting Pink Ribbon te steunen. Afgelopen editie werd er maar liefst een bedrag van €57.409,- opgehaald om onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker te financieren. Help jij dit jaar mee om meer borstkankeronderzoek mogelijk te maken? Bij jouw inschrijving kun je een donatie doen. Wil je meer doen? Wandel, fiets, bak koekjes, doneer je verjaardag of organiseer zelf iets anders.

More info
Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel

Lopen met collega's

Als bedrijf in actie komen tijdens de Ladiesrun Rotterdam? Dat kan natuurlijk ook! Speciaal voor bedrijven die met medewerkers of relaties willen lopen, bieden wij de Business Run aan. Je kunt al als team meedoen aan de 5 km, 7,5 km of aan de 10 km met 3 loopsters. Werk je in een klein bedrijf of heb je weinig sportieve collega's ;), dan kun je toch meedoen aan de Business Run.

More info

Goed nieuws

We gaan er dit jaar een zeer speciale editie van maken. De Ladiesrun Rotterdam gaat het Zuiderpark in. Het wordt een sportief festival waar jij en je vriendinnen bij moeten zijn. Ook zijn we trots op onze nieuwe campagnebeelden en is de nieuwe website nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Nieuwe website online