Nieuws

Ladiesrun Rotterdam wordt Rotterdam Running Festival

30-12-2019

De Ladiesrun Rotterdam wordt de komende periode omgedoopt tot het Rotterdam Running Festival. Een nieuw hardloopevenement voor de hele familie! Vaders, moeders, zoons, dochters, nichtjes, neefjes... Iedereen kan meedoen!

 

Lees meer
Ladiesrun Rotterdam wordt Rotterdam Running Festival

Het Zuiderpark kleurt roze bij 13e editie Ladiesrun Rotterdam

16-6-2019

Het Zuiderpark in Rotterdam vulde zich vandaag met veelal in roze outfits geklede hardloopsters. 4.000 dames deden mee aan de 13e editie van de Ladiesrun Rotterdam. Het evenement steunt daarbij de Stichting Pink Ribbon en haalde hiervoor een geweldig (voorlopig) bedrag op van € 56.539,50.

Voordat de warming-up van de 5 km begon, maakte de organisatie bekend dat er ook dit jaar een prachtig (voorlopig) bedrag voor Pink Ribbon is opgehaald van € 56.539,50. Met dit bedrag kan Pink Ribbon meer borstkankeronderzoek mogelijk maken en zich nog beter inzetten voor de strijd tegen borstkanker. Het bedrag komt van donaties die deelneemsters aan de Ladiesrun Rotterdam hebben gedaan bij hun inschrijving, aangevuld met bijdragen die zijn binnengekomen via het Pink Ribbon actieplatform waar de loopsters zich konden laten sponsoren.

Lees meer
Het Zuiderpark kleurt roze bij 13e editie Ladiesrun Rotterdam

Ladiesrun Rotterdam hardloopshirt

1-4-2019

Voor de 13e editie is een speciaal shirt ontworpen. Voor slechts € 20,- kan je het speciale Ladiesrun Rotterdam hardloopshirt bestellen bij jouw inschrijving*. Wel zo makkelijk! Nabestellen kan eenvoudig door in te loggen met jouw account via het inschrijfformulier

 

Lees meer
Ladiesrun Rotterdam hardloopshirt

Inschrijving 13e editie Ladiesrun Rotterdam geopend

14-2-2019

Op zondag 16 juni is het zover: de jaarlijkse Ladiesrun Rotterdam. Hét leukste loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellige dag uit centraal staan. Duizenden vrouwen lopen deze dag de 5 km, 7,5 km of 10 km en halen geld op voor Pink Ribbon.

 

Lees meer
Inschrijving 13e editie Ladiesrun Rotterdam geopend

Het zit er weer op

18-6-2018

Wat was het een onwijs leuke dag en wat hebben we genoten van de 12e Ladiesrun Rotterdam, de eerste festivaleditie. Het prachtige Zuiderpark leende zich uitstekend als festivalterrein en als decor voor het parcours. Het was een heerlijke lentedag met zonnige perioden en dat maakte het loopfeest nog sfeervoller. Wil je nog even nagenieten van deze editie? We hebben een speciale pagina gemaakt met de uitslagen, de foto's, de aftermovie en het onlinemagazine. We zien jullie graag weer terug in 2019!

 

 

 

Lees meer
Editie 2018

Ontzettend bedankt namens Pink Ribbon

18-6-2018

Willemijn van den Berg en Denise Grooters van Pink Ribbon ontvingen uit handen van de organisatie een cheque met een voorlopig bedrag van maar liefst € 45.897,-. Nog niet eerder is door de deelneemsters van de Ladiesrun Rotterdam zoveel geld bijeengebracht, chapeau ladies! Het bedrag zal de komende week nog hoger worden, doordat de actiepagina nog doorloopt met donaties en er komt nog een bijdrage vanuit de verkoop van de merchandise vanuit de Pink Ribbon stand bij.

Lees meer
Ontzettend bedankt namens Pink Ribbon

Jouw startnummer is onderweg

4-6-2018

De startnummers zijn per post verzonden. Deze kun je dus een dezer dagen in de brievenbus verwachten. Mocht jij jouw startnummer onverhoopt niet hebben ontvangen, meld je dan op zondag 10 juni tijdig (ca. 1 uur voor de start van jouw afstand) bij de helpdesk in het Zuiderpark. Let op! Heb jij je ingeschreven na 15 mei, dan wordt jouw startnummer niet opgestuurd, maar ligt deze voor je klaar bij de helpdesk in het Zuiderpark (op vertoon van de bevestigingsmail).

Heb jij je nog niet ingeschreven, maar wil je wel graag meelopen? Inschrijven kan nog tot en met een uur voor de start op zondag!

Lees meer
Startnummers

Training #anitaladies in voorbereiding op de #ladiesrun010

4-6-2018

Zondag 20 mei hebben 50 Lucky ladies in het Zuiderpark getraind in voorbereiding op de Ladiesrun Rotterdam. 25 dames waren al ambassadeur van het lingeriemerk en de andere 25 plekken werden ingevuld door winnaressen van de actie die de Ladiesrun Rotterdam op social media had uitgezet. Eerst mochten de dames een supermooie sport BH in ontvangst nemen van sponsor Anita en daarna hebben zij onder leiding van trainers Frido en Conny looptraining en loopscholing gehad. Na afloop kreeg iedereen nog een goedgevulde goodybag mee naar huis. Wil je de foto's zien van deze zonnige zondagochtend? Klik hier voor het fotoalbum.  

Lees meer