Nieuws

Lopen met collega's

16-1-2018

Als bedrijf in actie komen tijdens de Ladiesrun Rotterdam? Dat kan natuurlijk ook! Speciaal voor bedrijven die met medewerkers of relaties willen lopen, bieden wij de Business Run aan. Je kunt al als team meedoen aan de 5 km, 7,5 km of aan de 10 km met 3 loopsters. Werk je in een klein bedrijf of heb je weinig sportieve collega's ;), dan kun je toch meedoen aan de Business Run.

Lees meer
Lopen met collega's

Goed nieuws

16-1-2018

We gaan er dit jaar een zeer speciale editie van maken. De Ladiesrun Rotterdam gaat het Zuiderpark in. Het wordt een sportief festival waar jij en je vriendinnen bij moeten zijn. Ook zijn we trots op onze nieuwe campagnebeelden en is de nieuwe website nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! 

Lees meer
Nieuwe website online