Nieuws

Na inspanning volgt ontspanning

22-5-2018

Geniet jij ook zo van een dagje Wellness? Dan hebben wij goed nieuws, want alle deelneemsters aan de Ladiesrun Rotterdam krijgen een dagje ontspanning cadeau! Als beloning voor jouw prestatie ontvang jij na de Ladiesrun Rotterdam een activatiecode van Dagje Wellness om lekker te kunnen genieten en jezelf weer helemaal op te laden. Heb jij je nog niet ingeschreven voor de Ladiesrun Rotterdam, gelijk even doen, want zo'n voordeeltje wil je toch niet mislopen!

Lees meer
Dagje Wellness cadeau

Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel

16-1-2018

Ladiesrun Rotterdam heeft er voor het elfde jaar voor gekozen Stichting Pink Ribbon te steunen. Afgelopen editie werd er maar liefst een bedrag van €57.409,- opgehaald om onderzoeken en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker te financieren. Help jij dit jaar mee om meer borstkankeronderzoek mogelijk te maken? Bij jouw inschrijving kun je een donatie doen. Wil je meer doen? Wandel, fiets, bak koekjes, doneer je verjaardag of organiseer zelf iets anders.

Lees meer
Stichting Pink Ribbon opnieuw het goede doel

Lopen met collega's

16-1-2018

Als bedrijf in actie komen tijdens de Ladiesrun Rotterdam? Dat kan natuurlijk ook! Speciaal voor bedrijven die met medewerkers of relaties willen lopen, bieden wij de Business Run aan. Je kunt al als team meedoen aan de 5 km, 7,5 km of aan de 10 km met 3 loopsters. Werk je in een klein bedrijf of heb je weinig sportieve collega's ;), dan kun je toch meedoen aan de Business Run.

Lees meer
Lopen met collega's

Goed nieuws

16-1-2018

We gaan er dit jaar een zeer speciale editie van maken. De Ladiesrun Rotterdam gaat het Zuiderpark in. Het wordt een sportief festival waar jij en je vriendinnen bij moeten zijn. Ook zijn we trots op onze nieuwe campagnebeelden en is de nieuwe website nu online! Navigeer door de site via de menubalk bovenaan. Bij deelnemen vind je alle afstanden en informatie over inschrijven. Bij info vind je alle informatie over het evenement. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden! 

Lees meer
Nieuwe website online